Prodaja Stanova Jordanovac

Prodaja Stanova Jordanovac. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.

Prodaja Stan Jordanovac 77 66m2 Index Oglasi

Istaknuto Prodaja Stan Jordanovac 77 66m2 Index Oglasi

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …

11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …

Metropola Agencija Za Nekretnine Jordanovac Alfa Stan New Building Luxury 2 Bed Apt 144m2 With Garage Loggia 2883 Metropola Agencija Za Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Zavrseni Projekti

Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.

Jordanovac Sljivik Prekrasan Cetverosoban Stan Stan Prodaja Maksimir 2211886

Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg... Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Jordanovac Beautiful Modern House 230 M2 Eurovilla Hr

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stan je orijentiran istok, jug, zapad. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.

I18988 Stan Zagreb Jordanovac Sljivik 104 00m2 Opereta Nekretnine

Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.

Prodaja Stanova Jordanovac

11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2... Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …

Prodaja Stan Maksimir Jordanovac Dobri Dol 4s Lift

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.

Cetverosoban Stan Sa Pogledom Na Zelenilo Na Trgu Kralja Petra Svacica Stator Nekretnine

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.

Stanovi Iz Kompenzacije U Zagrebu Home Facebook

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Apartment For Sale In Maksimir Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 121 00 M Price 298 000 00 Rooms 3 Floor 1

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt... Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2.. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.

Prvo Luksuzno Naselje Na Jordanovcu Predstavlja Potpuno Novi Dozivljaj Stanovanja Opereta Nekretnine

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom... Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2.

Real Estate Croatia Youtube

Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.

Prodaja Stan Maksimir Jordanovac Dobri Dol 4s Lift

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …

Novogradnja Jordanovac Peterosoban Stan 130 M2 Exclusive Nekretnine

Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Novogradnja Jordanovac Peterosoban Stan 130 M2 Exclusive Nekretnine

Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Zavrseni Projekti

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Prodaja Stanova Stator Nekretnine

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Jutarnji List Foto Svi Pricaju O Ovim Stanovima Na Jordanovcu Predstavljen Projekt Home Of The Future Otvorena Vrata Cetiriju Luksuznih Pametnih Vila

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Stan S Vrtom Na Jordanovcu Kojemu Ne Trebaju Ulaganja Zagreb West

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.

Jutarnji List Foto Svi Pricaju O Ovim Stanovima Na Jordanovcu Predstavljen Projekt Home Of The Future Otvorena Vrata Cetiriju Luksuznih Pametnih Vila

11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

I18988 Stan Zagreb Jordanovac Sljivik 104 00m2 Opereta Nekretnine

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt... 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Os Jordanovac Neboderi I Livada By Daglas

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Jordanovac Kloviceva Luksuzan NovoureÄ'en 3soban Stan Prvi Najam Oglasio

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2.

Prodaja Stanova Stator Nekretnine

Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Stan Zagreb Jordanovac 67 34 M2 Prodaja Prodaja

Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Total Solution Nekretnine Prodaja Nekretnina Najam Nekretnina

Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata... Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stan je orijentiran istok, jug, zapad.. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

House For Sale Jordanovac Maksimir Zagreb Grad 980 000

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Stanovi Iz Kompenzacije U Zagrebu Home Facebook

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …

Prilika Maksimir Jordanovac 95m2 Predivno UreÄ'en Stan Prodaja

Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Apartment For Rent In Maksimir Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 83 50 M Price 750 00 Rooms 2 Floor 1

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Prodaja Stan Jordanovac 4s 86m2 Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.

Prodaja Stanova Stator Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Najluksuzniji Stanovi U Zagrebu U Vrtu Na Vrhu Zgrade Je Jacuzzi Koji Mozete Ukljuciti Mobitelom Vecernji Hr

Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Jordanovac Zadnjih 1300m U Naselju Vila Orbit Nekretnine

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.

Stan Zagreb Jordanovac Moderno UreÄ'en I Potpuno Namjesten 69 00 M2 Prodaja

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca ….. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Stan Zagreb Maksimir Jordanovac Trosoban Penthouse Loggia Garaza

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Stan Zagreb Jordanovac 67 34 M2 Prodaja Prodaja

Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.

Stan Zagreb Maksimir Jordanovac 177 00 M2 Novogradnja Prodaja

Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …

Stan Zagreb Jordanovac 38 00 M2 Prodaja

Stan je orijentiran istok, jug, zapad... Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2.

House For Sale Jordanovac Maksimir Zagreb Grad 980 000

Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Jordanovac Dvosoban Stan Velicine 40 M2 Vp Bazzar Nekretnine

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.

Jordanovac Dvosoban Stan Velicine 40 M2 Vp Bazzar Nekretnine

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Real Estate Croatia Youtube

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Prodaja Stan Maksimir Jordanovac Dobri Dol 4s Lift

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom... Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.

I22211 Kuca Zagreb Jordanovac Jordanovac 200 00m2 Opereta Nekretnine

Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik... Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Total Solution Nekretnine Prodaja Nekretnina Najam Nekretnina

Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stan je orijentiran istok, jug, zapad. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Jordanovac Trosoban Stan 113 M2 Terasa Parking Eurovilla Hr

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Stan S Vrtom Na Jordanovcu Kojemu Ne Trebaju Ulaganja Zagreb West

Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.

Cetverosoban Stan Sa Pogledom Na Zelenilo Na Trgu Kralja Petra Svacica Stator Nekretnine

Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Apartment For Rent In Maksimir Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 100 00 M Price 1 100 00 Rooms 4 Floor

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.

I13217 Stan Zagreb Jordanovac Dobri Dol 84 00m2 Besplatnioglasi Eu

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata... Stan je orijentiran istok, jug, zapad.

Prodaja Stan Jordanovac 2 5s 69m2 Index Oglasi

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Prodaja Stan Jordanovac 77 66m2 Index Oglasi

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Jordanovac 130 31m2 90 78m2 Zagrebhome

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.

Arting D O O

11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Real Estate For Sale 11 212 216 Mona Vale Road St Ives Nsw

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.

Apartment For Rent In Maksimir Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 100 00 M Price 1 100 00 Rooms 4 Floor

230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.

Stan Najam Maksimir Ul Jordanovac 3 Sobni 1 Kat Oglasio

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2.. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Jordanovac Alfastan Etem Leading Aluminium Extrusion Company

230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2... 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Total Solution Nekretnine Prodaja Nekretnina Najam Nekretnina

230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Stan Zagreb Jordanovac 52 M2 1353eura M2 Prodaja

Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Jordanovac 90m2 4 Sobni Stan

Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg... Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.

Jordanovac 90m2 4 Sobni Stan

Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Stan 171m2 Na Prodaju Maksimir Oglas 10972798 Srbija Nekretnine

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg... Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2... Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.

Os Jordanovac Neboderi I Livada By Daglas

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.

Jordanovac Trosoban Stan 113 M2 Terasa Parking Eurovilla Hr

Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Jordanovac Eurovilla Hr

Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt... Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Jordanovac Beautiful Modern House 230 M2 Eurovilla Hr

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg... Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stan je orijentiran istok, jug, zapad... Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Inflight Croatia Ljeto Summer 2018 Vebuka Com

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Stan je orijentiran istok, jug, zapad.

Prodaja Luksuzan Stan Maksimir Barutanski Jarak Novogradnja Prodaja Stans Zagreb

230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.

Metropola Agencija Za Nekretnine Jordanovac Alfa Stan New Building Luxury 2 Bed Apt 144m2 With Garage Loggia 2883 Metropola Agencija Za Nekretnine

Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca …. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg... 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Jordanovac Suvremena Novogradnja Sa 2 Stana Kuca Povrsina 250m2

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.

Alfa Stan Jordanovac Projekt Home Of The Future Predstavljen Javnosti Vecernji Hr

Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt... Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.

Jordanovac Dvosoban Stan Velicine 40 M2 Vp Bazzar Nekretnine

Stan je orijentiran istok, jug, zapad... Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Novogradnja Jordanovac Peterosoban Stan 130 M2 Exclusive Nekretnine

Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata... 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2.

Jordanovac Beautiful Modern House 230 M2 Eurovilla Hr

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan 118m2 Pm Spremiste U Ulici Jordanovac Preko Puta Mioc A

Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca ….. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stan je orijentiran istok, jug, zapad... Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Jordanovac 130 31m2 90 78m2 Zagrebhome

Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca ….. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom.. Stan je orijentiran istok, jug, zapad.

I22211 Kuca Zagreb Jordanovac Jordanovac 200 00m2 Opereta Nekretnine

Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.

Stan 171m2 Na Prodaju Maksimir Oglas 10972798 Srbija Nekretnine

Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca.. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Novogradnja Jordanovac Peterosoban Stan 130 M2 Exclusive Nekretnine

11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stan je orijentiran istok, jug, zapad. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Jordanovac, prekrasna moderna kuća 230 m2.. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt.

Total Solution Nekretnine Prodaja Nekretnina Najam Nekretnina

Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Istok je spavaća soba, jug je kuhinja s blagovaonicom i zapad je dnevni boravak sa izlazom na terasu i u vrt. Jordanovac, jednoipolsobni stan sa garažom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Predivna novoizgrađena (2012) moderna obiteljska kuća, ukupne neto površine cca. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2.. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Prodaja Stan Maksimir Jordanovac Dobri Dol 4s Lift

Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Uz nju smještena je još jedna manja prizemnica, cca … 230m2, razvedena u 3 etaže (tlocrtne površine cca 90m2), smještena na zemljištu 400m2. 11/06/2020 · prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Popular posts from this blog

93 Pvc Prozori Yavuz Stolarija Cijene Prozora

Zbirka Kuhinje Prima Forum Izvrsno

Emmezeta Stol I Stolice Za Terasu Svježe